Blogs Gezondheid & Balans

In onderstaande blogs beschrijf ik mijn persoonlijke zoektocht naar gezondheid en balans …

2018, you’re one to remember / Verstilling (december 2018)

2018: Je brak, je schokte, deed pijn, je bracht strijd, twijfel, angst en verdriet, je steunde, verbond, je leerde, liet me groeien, je verwarde en verraste me,
je gaf,  je bracht verstilling, acceptatie en uiteindelijk balans. Lees verder


Diagnose Vrijheid (juli 2018)

Een sjamaan vertelde me ergens in februari dat ik een reis zou gaan maken, een reis die enorm belangrijk en vormend zou zijn. Ik dacht nog: “yeah right… op reis met 2 kleine kinderen, het zal wel”.  Maar gevoelsmatig leek het of er met deze boodschap een deur naar vrijheid was opengezet … Lees verder


Over vrouw-zijn, mijn lichaam, mijn waarheid  (april 2018)

Kennelijk was het breken van mijn hand en een geplande operatie hieraan niet genoeg om mij wakker te schudden. Een paar weken geleden kreeg ik namelijk de diagnose dat ik een chronische auto-immuunziekte oftewel reuma heb. Met daarbij het advies om zware medicatie te gaan slikken …  Lees verder

 

Surrender (maart 2018)

Afgelopen anderhalf jaar stond ik zo’n beetje constant in de 5e versnelling. Na de geboorte van onze jongste dochter heb ik vrij snel mijn opleiding en shiatsupraktijk weer opgepakt. En nam ik een collega waar. Natuurlijk kon dat!  Allemaal zaken waar ik enorm veel energie van krijg. Maar dit gecombineerd met een jong gezin bleek een enorme uitdaging… Lees verder