Shiatsu Stoelmassage

Shiatsu Stoelmassage is een laagdrempelige behandelvorm, waarbij je in een
gemakkelijke houding op een speciaal daarvoor ontworpen stoel, in korte tijd kunt ontspannen en nieuwe energie op kunt doen. Het werkt goed tegen stress, spanningshoofdpijn en RSI-klachten.

Effectief bij rug-, nek- en schouderklachten

Stoelshiatsu is een korte, effectieve en vitaliserende vorm van Shiatsu. Er wordt een prettige druk uitgeoefend op de energiebanen en drukpunten op de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen. Stoelshiatsu vermindert het stressniveau, wat een positieve uitwerking heeft op de spierspanning, circulatie en de stofwisseling. Door regelmatig een stoelshiatsu behandeling te ontvangen kunnen beginnende en lichte gezondheidsklachten verholpen worden.

Shiatsu stoelmassage wordt veel toegepast in werksituaties, maar kan ook heel goed als therapeutische behandeling in de praktijk ondergaan worden.
De behandeling vindt plaats in de normale kleding en duurt tussen de 20-30 minuten. Na afloop van de stoelmassage voel je je vaak ontspannen, soepel en kan je met hernieuwde energie weer aan het werk of verder met je dagelijkse bezigheden.

Voor wie is stoelshiatsu?

Stoelshiatsu is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ook kinderen kunnen er baat bij hebben. Wanneer zij goed op de verstelbare stoel passen kunnen zij prima een behandeling ontvangen.
Shiatsu stoelmassage is niet geschikt bij acute ontstekingen, virusinfecties, koorts en wanneer je een orgaantransplantatie hebt ondergaan.  Als er meer ernstige gezondheidsklachten zijn, of als je onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan altijd eerst je huisarts of specialist.

Shiatsu stoelmassage aan huis

Ben je slecht ter been? Of ben je op een andere manier niet in staat om bij de praktijk te komen? Dan is het ook mogelijk om een shiatsu stoelmassage bij je thuis te ontvangen. Heb je hiervoor interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.