Stoelmassage op uw evenement in Friesland

Stoelmassage trekt gegarandeerd de aandacht op een beurs, congres of (bedrijfs)evenement.

Het is een persoonlijke en positieve belevenis voor de bezoekers. De korte drukpuntmassages van 5 tot 20 minuten worden gegeven op een comfortabele stoel, door de kleding heen. Deze laagdrempelige behandeling wordt als zeer ontspannend en prettig ervaren. Dit kan een versterkende werking hebben op de boodschap die u wilt overdragen. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als gezondheid, welzijn, re-integratie en preventiebeleid.

Stoelshiatsu is ook bij uitstek geschikt tijdens dagen waarop medewerkers of een bepaalde beroeps-/doelgroep in het zonnetje worden gezet,  bijvoorbeeld bij een bedrijfsuitje, een Secretaressedag of Ladiesnight.

Stoelmassage bij vergaderingen

Daarnaast kan een shiatsu stoelmassage van dienst zijn bij lange vergaderingen en cursusdagen. Lange tijd achter elkaar vergaderen of kennis tot je nemen vraagt veel van je concentratie. Met een korte stoelshiatsu behandeling houdt u uw medewerkers of cursisten langer fris en scherp.

Praktisch

  • Stoelmassage kan bij elke gelegenheid eenvoudig worden gegeven. De massagestoel neem ik zelf mee. Het enige wat nodig is een een kleine plek om te staan.
  • Voor grotere evenementen is het mogelijk om meerdere gediplomeerde masseurs uit mijn netwerk in te schakelen. Op deze manier kunnen in een kortere periode meer mensen een behandeling ontvangen.

Contact

Heeft u interesse om shiatsu stoelmassage tijdens uw evenement in te zetten?  Dit kan door heel Friesland. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.