Bedrijfsmassage in Friesland

Shiatsu stoelmassage is speciaal ontwikkeld voor op de werkplek. Door een verkeerde houding of hoge werkdruk kunnen RSI-klachten of stress-situaties ontstaan. Dit kan resulteren in een fysieke of psychische disbalans. Door stoelshiatsu wordt het evenwicht tussen spanning en ontspanning hersteld.

Vitaliteitsmanagement

Bedrijfsmassage werkt preventief.  Regelmatig een stoelshiatsu behandeling ondergaan werkt ontspannend, vitaliserend en vermindert de kans op stress en andere werkgerelateerde klachten. Dit kan een positieve uitwerking hebben op het ziekteverzuim. Stoelmassage als vorm van Vitaliteitsmanagement is een preventieve manier van werken waar zowel werknemers als werkgevers profijt van kunnen hebben.

Een volledige bedrijfsmassage duurt in principe 20 minuten, maar kan desgewenst langer of korter worden gegeven.

Enkele voordelen van shiatsu bedrijfsmassage

  • Als werkgever laat u zien dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers.
  • Medewerkers zijn gemotiveerder en presteren beter als ze goed in hun vel zitten.
  • Stoelshiatsu kan vrijwel overal worden uitgevoerd. Het enige wat nodig is een rustige, verwarmde ruimte om de massagestoel neer te zetten.

Shiatsu bedrijfsmassage en belastingvoordeel

Stoelmassage is effectief gebleken als een preventiemiddel tegen ziekteverzuim. Daarom beschouwt de belastingdienst dit als een vrije verstrekking en is de stoelmassage aftrekbaar van de loonbelasting, mits voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Tevens kan de, in rekening gebrachte BTW, door de werkgever in mindering worden gebracht op de omzetbelasting.

De voorwaarden waaraan voldaan moet worden zijn:

  • U hebt als werkgever een arboplan.
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
  • De massage vindt tijdens werktijd plaats.
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Contact

Bent u geïnteresseerd om shiatsu stoelmassage in uw bedrijf door Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie te laten verzorgen? Dit kan door heel Friesland.  Heeft u nog vragen, ideeën of wensen om shiatsu stoelmassage te introduceren binnen uw bedrijf?  Neem dan vrijblijvend contact op.