Zelfliefde Retreat Groningen | 9 -12 september 2021

Zelfliefde Retreat Gronigen

Rust, Nαtuur & Ruimte

Speciaal voor jou organiseren we een retreat, dieper in de natuur. Op een plek in een natuurrijke omgeving, zo ontzettend ruimtelijk dat je het gevoel hebt dat je in Frankrijk op vakantie bent…Soi L’amour –Zelfliefde– staat centraal tijdens deze 4 dagen.

Houden van jezelf is kunnen houden van een ander. Een belangrijk thema in deze roerige tijd en daarom nemen we het mee in dit retreat. Het vertrouwen in je zelf ontdekken. In je lichaam ‘zakken’ en jouw ruimte innemen. Jezelf liefdevol omarmen en accepteren in alles wie je bent. En jezelf het aller-allerbeste gunnen…

Dit alles zorgt voor een stevige basis waarmee je prettig naar buiten kunt, de wereld in. Het wordt een ontspannende 4-daagse waarin je je letterlijk begeeft tussen de natuurelementen: aarde, water, vuur & lucht. Er is alle ruimte & tijd voor ochtendplonsjes in het grote meer, zweten in de sauna, kundalini yoga, yoga nidra, massage en meditatie.

We bieden je een workshop ‘in je element’, een vuurceremonie en een mantraconcert. Dit alles vindt deels in de openlucht plaats en in een lichtkoepel -de tempel- die gebouwd is op rozenkwartskristallen. De bijzondere werking van de stenen voel je gelijk. Verbindend met je hart.

Je ontvangt een uitgebreide shiatsumassage of intergrale holistische massage en tijdens deze dagen zal het Land van Yemaya met liefde een aandacht, biologisch vegetarisch voor ons koken.

Details en praktische informatie:

• Het retreat vind plaats van donderdag 9 september tot en met zondag 12 september 2021.

• Donderdag ben je welkom vanaf 15:30u om te landen op dit prachtige landgoed in Oost Groningen.

• Het programma start om 17:00u en zondag sluiten we af met een lunch en sluitingsceremonie.

• We hebben gezamenlijke kamers en in rekening houdend met ruimte na corona hebben we op deze locatie plek voor 12 deelnemers.

• Deze dagen zijn vol stilte, bezinning, natuur, ochtendyoga, avondmeditaties, ceremonies, heerlijke maaltijden en een aantal leuke verrassingen.

• De investering is inclusief overnachtingen, beddengoed, maaltijden, yoga/meditaties, ceremonies en massage. Zorgeloos genieten dus!

• Tot en met 31 juli ontvang je vroegboekkorting en betaal je 425eu daarna wordt het 450eu.

• Informatie / aanmelden: Yvonne Dijkstra, info@nullpranatempel.com / 0625343497

Beleef deze magische vierdaagse vol zelfliefde samen met ons!

We ont-moeten je graag!

Veel liefs,
Yvonne & Irene

Over Prana’s Touch

Prana Tempel en Itouch Shiatsu werken samen sinds 2018.
“Zodra wij samen werken ontstaat er altijd een ‘special glow’ dat zorgt voor natuurlijke en liefdevolle uiting in de groep”.

Yvonne runt yoga/meditatie centrum Prana Tempel en is gecertificeerd kundalini yoga en yoga nidra docent en volgt een opleiding intergrale holistische massage. Irene werkt als shiatsu- en holistisch energetisch therapeut in haar praktijk in Leeuwarden.
Samen hebben ze een missie: zelf-heling en zijn ze vooral optimistisch, gezellig, heart-open en houden van dansen!

Locatie
Land van Yemaya
Hoofdweg 166
9695 AS Bellingwolde

Aanmelden Retreat & meer info
Yvonne Dijkstra
info@nullpranatempel.com
06 25343497 

of zie hier direct voor: Meer informatie & Aanmelden