Zelfliefde Retreat (4 dagen)

Yoga retreat Friesland

Rust, stilte & vitaliteit

Speciaal voor jou organiseren we een retreat voor stilte, bezinning, rust en vitaliteit. Deze vier uitgangspunten passen wat ons betreft heel mooi in de vier elementen: Stilte (aarde), Bezinning (water), Rust (lucht) en Vitaliteit (vuur). In de weken voor het retreat, zullen we je alvast wat in je hart en lijf brengen, door… you will see!

Het wordt een rustgevende vierdaagse vol zelfliefde. We verblijven in een prachtige ruime boerderij midden in de natuur. Samen met de zon worden we wakker op de yogamat en in de avond mediteren we in het zilveren licht van de maan. Er is tijd om naar binnen te keren en om met elkaar te verbinden.

Je ontvangt een uitgebreide shiatsubehandeling of healing van Irene en Keuken-Goddess Iris van IrisVeganlicious zal ons verrassen met heerlijke gezonde veganistische maaltijden. Dit draagt bij aan optimale energie. Je zult je direct vitaler voelen.

Kundalini Yoga, Yoga Nidra, Meditatie, Yin Yoga en de Sereniteit van deze prachtige plek brengen je op reis. Een Reis naar je Hart.

Beleef deze magische vierdaagse vol zelfliefde samen met ons.

Liefs Yvonne, Iris & Irene

Praktische info

Het retreat vindt plaats van maandag 5 juli tot en met donderdag 8 juli 2021

  • Maandag ben je vanaf 15:30u welkom om te landen op deze prachtige plek. Het programma start om 17:30u. Donderdag ronden we af met een lunch.
  • Deze dagen zijn vol stilte, natuur, ochtend yoga sessies, massage, avond yoga / meditatie, tijd voor jezelf, bezinning, heerlijk eten en een aantal leuke verrassingen!

We hebben gezamenlijke kamers met veel ruimte voor jou. In verband met corona hebben we 12 plekjes beschikbaar gesteld op deze locatie.

De investering in jezelf voor deze dagen is 390 euro (met vroegboekkorting voor 5 juni). Daarna wordt het 415 euro.


Over Prana’s Touch

Prana Tempel en Itouch Shiatsu werken samen sinds 2018.
“Zodra wij samen werken ontstaat er altijd een ‘special glow’ dat zorgt voor natuurlijke en liefdevolle uiting in de groep”.

Yvonne runt yoga/meditatie centrum Prana Tempel en is gecertificeerd Kundalini yoga en yoga Nidra docent en volgt een opleiding Intergrale Holistische massage. Irene werkt als Shiatsu- en Holistisch Energetisch therapeut in haar praktijk in Leeuwarden.
Samen hebben ze een missie: zelf-heling en zijn ze vooral optimistisch, gezellig, heart-open en houden van dansen!

Locatie

Flinkeboskje 1, Hemelum

Aanmelden Retreat & meer info

Yvonne Dijkstra
info@nullpranatempel.com
06 25343497 

of zie hier direct voor: MEER INFO & AANMELDEN

Wil je graag mee, maar komt deze datum je niet uit?
Van 9-12 september 2021 organiseren we nog een 4-daagse Zelfliefde Retreat. Deze keer op het magische landgoed Land van Yemaya in Groningen, waar rust, ruimte & overvloed centraal staan. Binnenkort meer informatie hierover. Wil je vast een plekje reserveren? Stuur Yvonne een berichtje.