Honoring Earth ⚘ One Day Retreat XL

Foto: Studio Claudia Jongstra

Zaterdag 16 april & 4 juni 2022 ~ 09.00 – 20.30 uur

In samenwerking met yoga-docente Ilse Teitsma organiseer ik dit voorjaar twee keer het Honoring Earth ⚘ One Day Retreat XL

Een inspirerende dag waarop we de verbinding met onszelf, de ander en met de aarde zullen her-inneren en vieren.  Een retreat met een belangrijke boodschap op een unieke locatie in de Friese natuur. We hopen je deze dag te inspireren, te laten verwonderen over de gulheid van de natuur en laten ervaren hoe we met elkaar en Moeder Aarde zijn verbonden.

Tijdens deze dag staan we stil bij de thema’s dankbaarheid, wederkerigheid & verbondenheid

Hoe toon je je dankbaarheid voor wat je hebt ontvangen? Hoe voelt het om meer in je eigen lichaam te landen en vanuit je hart in verbinding gaan met de ander?

Door middel van yoga, meditatie, een workshop elementenleer & lichaamsbewustzijn en een Honoring Earth cacaoceremonie zullen we dit gaan ontdekken. Daarnaast krijgen we hulp van een Holistisch Tuinder én Holitisch Chef die ons meenemen in pure zintuigelijke beleving door het land en op het bord.

Het beloofd een bijzondere ervaring te worden die je niet snel vergeet. Wil je meer hierover weten over deze dag? Neem een kijkje op de website:

www.honoringretreats.nl

Ook kun je mij natuurlijk direct benaderen voor vragen. Het lijkt ons fantastisch om je op deze dag te mogen verwelkomen en samen met een mooie groep (max. 12) in verbinding te gaan met de natuurelementen en elkaar.

Veel liefs, Ilse & Irene